ÉRDEKLŐDÉS
 • Érdekképviselet biztosítása
  A több mint 20 éves szakszervezeti-érdekképviseleti tapasztalat lehetővé teszi a hatékony minden részletre kiterjedő munkát, mind hazai mind nemzetközi viszonylatban. A HUALPA ügyvédje és jogtanácsosa minden területen biztosítja egyesületünk tagjainak jogi tanácsadását, esetenként, egyéni jogvitákban a tagok képviseletét.

 • Légitársaság megalakulásának szakmai támogatása
  A hosszú évek során összegyűjtött üzemeltetési gyakorlat, a saját bőrünkön megtapasztalt rossz gazdasági döntések repülésre gyakorolt hatása, biztosítja az újonnan megalakuló légitársaság szakmai oldalról történő támogatását, javaslatok, ötletek átadását.

 • Szakmai szinten tartás elősegítése
  Tagjaink többsége immáron külföldön dolgozik, de aki még mindig keresi a lehetőségeket itthon és külföldön azoknak hatékony segítséget tudunk nyújtani, mind elméleti mind gyakorlati területen. Angol tanfolyamok, ismeret felújító kurzusok szervezésével az eddig megszerzett tudást szinten tartjuk, bővítjük.

 • Hatósági ügyintézés
  Azoknak, akik személyesen nem tudnak eljárni saját szakszolgálati engedélyükkel kapcsolatban, mint érdekvédelmi szerv tudjuk intézni hatósági ügyeiket az orvosi alkalmasságitól, egészen a szakszolgálati engedélyükkel kapcsolatos ügyintézésig.

 • Szimulátor szervezés
  Tagjaink, akik Magyar ATPL szakszolgálati engedélyeiket meg akarják tartani, azok részére az ehhez szükséges szimulátor gyakorlatokat LPC és SKILL vizsgákat megszervezzük, lebonyolítjuk, koordináljuk. Szerződött TRTO partnereink rugalmasan, profi szinten végzik el a feladatot.

 • Tanfolyamok, előadások szervezése
  A szakmai követelmények és a szakmával kapcsolatos jogi környezet folyamatos változása szükségessé teszi olyan tanfolyamok előadások szervezését, mely elősegítik tagjaink magas szintű felkészültségét.

 • Kisgépes oktatás
  Kisgépes tapasztalattal rendelkező tagjaink készséggel segítenek alap tanfolyamok szervezésében és lebonyolításában. Szerződött kiképző szervezeteink a legmagasabb követelményeknek megfelelően végzik.

 • Kedvezményes biztosítások, pénzügyi megoldások
  A HUNALPA egyesület, mint a Brókernet partnere pénzügyi tanácsadóin keresztül segít megtalálni a legkedvezőbb befektetési lehetőségeket, komplett pénzügyi megoldással elősegíti a tervezhetőbb jövőt. Nehéz anyagi helyzetbe került tagjainak olyan vészforgatókönyvet alakít ki, mellyel átvészelhetik az átmeneti időszakot.

 • Mobil-telefon flotta csatlakozás
  A HUNALPA egyesület, mint a MAPLESZ szervezet egyik alapító tagja lehetőséget biztosít tagjainak nagyon kedvező MAPLESZ-TELENOR flotta díjcsomag használatára. Magyarországon az egyik legkedvezőbb díjszabással használható mobiltelefon előfizetés csak a MAPLESZ tagszervezetinek tagjai számára érhető el.

PARTNEREINK
NKH   IFALPA
ECAOCCC
ETFDead-Tired
CEARishworth Aviation
ALAPSZABÁLY, TAGSÁGI DÍJAK
A Hunalpa Egyesület alapszabályát és az aktuális tagsági díjakat a részletekre kattintva tekintheti meg.
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS Hamarosan...